Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.

Osteria

Een plek waar goede wijn en simpel huisgemaakt Italiaans eten geserveerd wordt.

Delicatessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex est eirmod detraxit insolens, te vix salutandi mnesarchum, malis dolores ea nam.

Vino

Lorem ipsum dolor sit amet, ex est eirmod detraxit insolens, te vix salutandi mnesarchum, malis dolores ea nam.

Wat begon als een hobby…

Ik heb mij altijd met plezier bezig gehouden met eten en drinken.

Het begon als kind. Hoe ik in Italië genoot van die vers geplukte tomaat, die haar smaak had gekregen door zich te laten kleuren onder de Italiaanse zon. Later met Chantal maakte ik in Italië elke kleine speciaalzaak onveilig, voor ons voortaan geen hotel meer, maar een appartementje, waar we ’s avonds al die lekkere dingen konden ontdekken en proeven. Tien jaar hebben wij ervan gedroomd, wij wilden dat stukje Italië naar België brengen. Producten die artisanaal, biologisch en met veel liefde en toewijding gemaakt zijn, geen massa product. Wij zoeken familiebedrijfjes en kleine coöperatieven op. Mensen die dagelijks met fierheid met hun productie bezig zijn.

Wij kozen Diest en zijn verre omstreken, als het perfecte afzetgebied voor de geneugden des levens. In de meest hygiënische omstandigheden, staan wij tussen de klant en onze prachtige open koeltoog met rechtstreeks geïmporteerde vleeswaren, kaas en zelfbereide pasta’s.

Ondernemend Diest loofde Chantal Bielen en Carlo Leoni met de award ‘Zelfstandige van het jaar’

‘Immer vriendelijk, nooit gehaast. Altijd tijd voor een deskundige uitleg, een beetje geschiedenis, een passende anekdote, het laatste nieuwtje. In een stijlvol kader kan je je ogen de kost geven, de sfeer opsnuiven en jezelf vooral afvragen waar men het blijft vandaan toveren.’

‘Het assortiment groeit, wordt specifieker, origineler, zeldzamer en blijft verrassen. Eenheidsworst verdwijnt en maakt plaats voor eerlijke, smaakvolle en op kleine schaal geproduceerde voedingswaren, Liefde voor de ambachten, de families, de streek, het klimaat, de keuken en het land.

Adres

Koning Albertstraat 27

3290 Diest

Tel : 013.294.288

Btw : 885.650.679

Email : info@carloleoni.be

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag :

10.00 – 18.00 uur

Zaterdag :

09.00 – 18.00 uur

Zondag : enkel afhalen van bestellingen

0